Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
75
75

Які послуги у Томаківці надає Центр «Крок назустріч»

Які послуги у Томаківці надає Центр «Крок назустріч»

Як у Томаківці працює Центр соціальних послуг «Крок назустріч», розповіли на Фейсбук-сторінці селища, передає Nikopolnews.

Незахищені верстви населення: особи похилого віку, особи з інвалідністю та сім’ї , що опинилися в  складних життєвих обставинах завжди в центрі уваги нашої громади, – запевняють автори повідомлення

Надання соціальних послуг в громаді здійснюють працівники комунального закладу «Центр соціальних послуг «Крок назустріч» Томаківської селищної ради.

На обліку  в закладі знаходиться 1347 підопічних.

За 2023 рік фахівцями закладу було надано майже 130 000 соціальних послуг .

Найбільш популярними стали послуги:

  • догляд вдома,
  • догляд стаціонарний,
  • послуги перукаря,
  • взуттєвика,
  • масажиста,
  • прання білизни.

Великим попитом у КЗ ЦСП «Крок назустріч» користувалися пункт прокату технічних та інших  засобів реабілітації , «Банк одягу» та автобусне перевезення пільгової категорії громадян в межах Томаківської селищної територіальної громади – послуга «Соціальний маршрут» .За минулий рік нею скористалися 15778 разів.

Крім того, протягом 2023 року у співпраці з благодійними фондами було надано допомогу найбільш незахищеним категоріям громадян, особам з інвалідністю, питною бутильованою водою в кількості більше 20 тон. Працівники закладу підвозили воду до помешкань пільгової категорії громадян. Понад 3500 осіб були забезпеченні питною водою.

Гасло з яким ми живемо та працюємо: «Наше покликання і завдання – вислухати, підтримати та допомогти», – кажуть співробітники Центру

Ще новини Нікопольщини: Кількість переселенців у Покрові зростає: соціальна сфера працює у посиленому режимі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×