Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5693
5693

Створення комендатури на Нікопольщині, чутки про ДРГ і евакуацію прокоментував Євтушенко (відео)

Створення комендатури на Нікопольщині, чутки про ДРГ і евакуацію прокоментував Євтушенко (відео)

Новину про створення комендатури на Нікопольщині, а також чутки про ворожі ДРГ і примусову евакуацію прокоментував начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко.

Коментарі від надав в ефірі Дніпро ТВ у п’ятницю. Євтушенко оприлюднив відео бесіди, передає Nikopolnews.

Створення комендатури на Нікопольщині

Щодо створення комендатури у Нікопольському районі, що передбачає особливий режим в’їзду і виїзду, перевірку речей і документів, Євген Євтушенко сказав наступне:

По-перше, що треба сказати – ці комендатури створені в кожному районі. Друге – ці комендатури створені ще наприкінці минулого року. Тобто ця новина вже не зовсім новина. Третє, що я хотів би сказати, робота комендатур торкнеться в основному роботи військових, блокпостів, контрдиверсійних якихось дій, але не цивільного населення. Тобто основні функції комендатури не будуть пов’язані із взаємодією з цивільним населенням.

Також начальник РВА запевнив, що в’їзд у місто Нікополь, як і в інші громади району, залишається відкритим і безперешкодним. Але кожна людина повинна мати при собі паспорт громадянина України.

Чутки про примусову евакуацію з Нікопольщини і ДРГ

Чутки про примусову евакуацію з Нікопольщини, які періодично з’являються у різних ЗМІ, Євген Євтушенко назвав ворожими ІПСО, зазначивши, що росіяни сфабрикували навіть наказ, нібито підписаний ним, про примусову і безповоротну евакуацію. Але нічого такого не відбувається сьогодні на Нікопольщині, чого не було останні два роки. Тобто причин для примусової евакуації наразі немає. Безпекова ситуація відстежується військовими. І окремо відстежується ситуація на ЗАЕС

Вони постійно намагаються розхитувати ситуацію, будоражити людей, для того, щоб на території Нікополььского району не було спокою, – пояснив Євтушенко мету ворога

Коментуючи чутки про ворожі ДРГ, начальник РВА згадав «новини» про пресловутий тунель, нібито виритий окупанти, про який писали деякі телеграм-канали і ЗМІ. Він назвав це таким же фейком, як і «розпорядження» про евакуацію.

Щодо ДРГ, якихось системних спроб перейти на наш берег не фіксується. Берегова лінія по суті є передньою лінією оборони, вона знаходиться під контролем військових, – запевнив Євтушенко

Детальніше – у відео нижче.

Ще новини Нікополя і району: План на примусову евакуацію з Нікопольщини існує, але команди військових немає – Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×