Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
70
70

Кров для Захисників: мешканців Покрова привезуть у Нікополь на донацію 17 квітня

Кров для Захисників: мешканців Покрова привезуть у Нікополь на донацію 17 квітня

Мешканців Покрова привезуть у Нікополь на донацію 17 квітня. Громадян закликають долучитися і здати кров для Захисників.

Про це йдеться у повідомленні АТ «ПОКРОВСЬКИЙ» ГЗК, який і займається організацією перевезень, передає Nikopolnews.

17-го квітня здаємо кров для поранених Захисників України. Долучайтесь! – звертаються до громадян

Зазначається, що Покровський гірничо-збагачувальний комбінат у черговий раз отримав запит на донорство від Нікопольської станції переливання крові. Станом на зараз медики мають потребу у 36 дозах крові. Долучитись до цієї важливої місії можуть не тільки працівники ГЗК, а й всі інші бажаючі. 17-го квітня (наступної середи) комбінат виділяє безкоштовний автобус для перевезення донорів на донацію в Нікополь.

Для участі у здач крові працівникам Покровського ГЗК необхідно до 12.00 16-го квітня звернутись до відповідального за це питання у підрозділі.

Якщо людина не працює на комбінаті, тоді вона обов’язково має подати заявку на участь у донації, зателефонувавши за такими номерами: (096) 98 88 127; (05667) 5 32 53) – відділ кадрів та навчання.

Наголошується, що є потреба у всіх групах крові, резус-фактор також не має значення. А от стан здоров’я донора має бути задовільним, вага – понад 50 кг, вік – 18+.

Зверніть увагу! Безкоштовний автобус до Нікопольської станції переливання крові відправляється 17-го квітня о 9.30 від входу на стадіон “Авангард”. Не запізнюйтесь, якщо вирішили долучитись до важливої справи.

Які речі і документи слід взяти з собою:

  • паспорт,
  • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
  • питну воду.

Кров для Захисників: мешканців Покрова привезуть у Нікополь на донацію 17 квітня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×