Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2079
Без категорії
2079

[:ru]Квартирант взял у пенсионерки телефон и украл с карты деньги: на Никопольщине разоблачили мошенника[:ua]Квартирант взяв у пенсіонерки телефон і викрав кошти з картки: на Нікопольщині викрили шахрая[:]

[:ru]Квартирант взял у пенсионерки телефон и украл с карты деньги: на Никопольщине разоблачили мошенника[:ua]Квартирант взяв у пенсіонерки телефон і викрав кошти з картки: на Нікопольщині викрили шахрая[:]

[:ru]На Никопольщине полиция разоблачила мошенника, который, воспользовавшись доверием пожилой женщины, обокрал ее. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на пресслужбу Никопольского районного управления полиции.

Воспользовавшись банковским мобильным приложением, 22-летний подозреваемый снял с банковского счета потерпевшей 3 200 гривен.

Полицейские выяснили, что в феврале парень снимал жилье у 73-летней женщины в Покрове. Под предлогом позвонить, он взял у нее телефон, зашел в мобильное банковское приложение и перевел на свой счет 3 200 гривен. После этого покинул место временного проживания.

В ходе расследования правоохранители выяснили, что мужчина скрывается в одном из сел Никопольского района. Его разыскали и доставили в отделение полиции. Как стало известно, подозреваемый ранее уже привлекался к уголовной ответственности за совершение кражи.

7 апреля следователем по согласованию с местной прокуратурой злоумышленнику объявили о подозрении по ч. 2 ст. 185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает до пяти лет лишения свободы.

В Никополе 18-летняя девушка обокрала подругу

 [:ua]На Нікопольщині поліція викрила шахрая, який, скориставшись довірою літньої жінки, обікрав її. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на пресслужбу Нікопольського районного управління поліції.

Скориставшись банківським мобільним додатком, 22-річний підозрюваний зняв з банківського рахунку потерпілої 3 200 гривень.

Поліцейські з’ясували, що у лютому хлопець винаймав житло у 73-річної жінки в Покрові.  Під приводом подзвонити, він взяв у неї телефон, зайшов у мобільний банківський додаток та перевів на свій рахунок 3 200 гривень. Після цього залишив місце тимчасового мешкання.

В ході розслідування правоохоронці з’ясували, що чоловік переховується в одному із селищ Нікопольського району. Його розшукали та доставили до відділення поліції. Як стало відомо, підозрюваний раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

7 квітня слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою зловмиснику оголосили  про підозру за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

У Нікополі 18-річна дівчина обікрала подругу

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×