Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3408
3408

«Лежали на землі, бо в наш бік летіли «шахеди» – рятувальники Нікопольщини розповіли про свою роботу

«Лежали на землі, бо в наш бік летіли «шахеди» - рятувальники Нікопольщини розповіли про свою роботу

Рятувальники Нікопольщини розповіли про свою роботу під обстрілами 10 лютого – під час атаки Дніпропетровщини ворожими дронами. Інформацію оприлюднила Марганецька міська рада, передає Nikopolnews.

10 лютого близько 21.30 Марганецька пожежна частина отримала інформацію про влучання “Шахедів” в енергетичний об’єкт Нікопольського району. На виклик виїхали 3 пожежні частини: Марганецька  33 ДПРЧ, а також Нікопольська 28 ДПРЧ та 44 ДПРЧ м. Покров. За інформацією керівника Марганецької 33 ДПРЧ Олексія Харченко, який був особисто присутній на місці, спеціалісти довго не могли приступити до виконання своїх професійних обов’язків через повторні обстріли.

Лежали на землі, бо в нашу сторону летіли “Шахеди”, – розповідає керівник ДПРЧ .- Тільки згодом розпочали гасіння пожежі. Розбилися на 2 сектори. Гасили у двох місцях одночасно. Близько 23.30 пожежу ліквідували. До пів на другу ночі контролювали.  Тільки машина 33 ДПРЧ вилила 8 тон води та 400 літрів піноутворювача. 28 ДПРЧ також 4 тони води і стільки ж піноутворювача під час гасіння внутрішньої пожежі.

На щастя, обійшлося без загиблих та поранених. О другій годині ночі пожежники повернулися до своїх частин.

Мужні та сміливі професіонали своєї справи! Вони оберігають наше життя та спокій! – йдеться у повідомленні

Раніше ми повідомляли:

Читайте також:

Повітряна тривога: в мережі поширюють фейк про скасування попередження

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×