Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
96
96

Ліцей №8 Покрова долучився до “JUNIORS” – що це означає

Ліцей №8 Покрова долучився до "JUNIORS" – що це означає

Ліцей №8 Покрова долучився до “JUNIORS”. Це вже другий ліцей у місті, який долучається до даної програми, повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

Ще один освітній заклад міста підписав меморандум про співпрацю з громадською організацією “Рух Олександра Педана “JuniorS”, що надає статус “Школа JuniorS бронзова відзнака”. Тепер у цьому напрямку успішно крокують Ліцей №5 та Ліцей №8, – йдеться у повідомленні

Ліцей №8 Покрова долучився до

JuniorS популяризує здоровий та активний спосіб життя серед підлітків, пропонуючи ініціативи, що згуртовують навколо фізичної культури й спорту, як важливого чинника зміцнення здоров’я.

Ліцей №8 Покрова долучився до

Як зазначили у Ліцеї №8, попереду – великі перспективи, адже здобувачі закладу – активні, цілеспрямовані, загартовані силою спортивного духу й оптимізму. Разом з JuniorS будуть іти до спортивних перемог України!

Ліцей №8 Покрова долучився до

Вже зараз освітяни працюють над тим, аби діти обирали здоровий спосіб життя. Долучаються до онлайн-марафонів, підтримують починання, направлені на покращення не лише психічного, а й психологічного стану учнів, – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Юні робототехніки з Покрова – переможці міжнародних конкурсів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×