Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2763
2763

Марганець, Нікополь, Покров: Зеленський зустрівся з мерами, говорили про воду

Марганець, Нікополь, Покров: Зеленський зустрівся з мерами, говорили про воду

Президент Зеленський провів нараду щодо водопостачання на Дніпропетровщині, зокрема у таких містах як Нікополь, Марганець і Покров.

Про це Зеленський повідомив сьогодні, 20 серпня, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, вчора ми повідомляли, що президент відвідав Дніпропетровщину.

На Дніпровщині провів нараду щодо забезпечення водою наших міст та громад. Марганець, Нікополь, Покров, інші міста. Відновлюємо водопостачання. Робота заради цього відбувалася під постійними ударами ворога. Більш ніж три сотні кілометрів труб водогону. Кривий Ріг з водою. Поповнюються резерви, – прокоментував Зеленський

Він додав, що також має бути реалізований і проект щодо водозабезпечення Миколаївщини. Це треба зробити максимально оперативно.

У відео з наради, оприлюдненому Зеленським, міський голова Нікополя Олександр Саюк сказав, що «все добре, вода є». Мер Марганця Геннадій Боровик заявив, що «води вистачає усім».

Марганець, Нікополь, Покров – Зеленський зустрівся з мерами: відео

Нагадаємо, раніше було заявлено, що у містах Марганець і Покров на Нікопольщині люди вже отримують воду з нового водогону. Втім мешканці Покрова масово скаржаться на брудну воду з поганим запахом. Вони підозрюють, що після повернення «старих» тарифів їм повернули і стару воду – тобто з місцевих джерел.

Також нагадаємо, що, за останніми даними, оприлюдненими міським головою, у Нікополі поки не використовують новий водогін для забезпечення міста. Питання про підключення узгоджуються – заявляв мер на крайній прес-конференції.

Раніше ми повідомляли: Робота нового магістрального водогону: у ДніпроОВА зробили заяву

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×