Купити квартиру в Дніпрі

2033
2033

Вважався зниклим безвісти і часто снився рідним: Марганець втратив ще одного Героя (фото)

Вважався зниклим безвісти і часто снився рідним: Марганець втратив ще одного Героя (фото)

Марганець втратив ще одного Героя. Він вважався зниклим безвісти майже півтора року. І от стало відомо, що Захисник загинув… Сумну новину повідомила Марганецька міська рада, передає Nikopolnews.

Життя за Батьківщину віддав Олег Кузьменко.

Страшні реалії війни увірвалися у життя українців. Знову сумна  звістка для Марганецької громади –   прощання і поховання Героя, солдата, стрілка-навідника 24 механізованої танкової бригади  Олега Анатолійовича Кузьменка відбудеться 06 березня на Центральному кладовищі на Алеї Героїв об 11.00, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР

Марганець втратив ще одного Героя: фото

Марганець втратив ще одного Героя (фото)

Зазначається, що військова біографія Олега Анатолійовича розпочалася ще з 2018 року, коли він пішов на захист Батьківщини і був в АТО. Разом з побратимами обороняв Луганщину від окупанта. Потім повернувся до рідного Марганця і працював в будівельній бригаді на благо рідного міста. Одразу після введення військового стану в країні Олег Кузьменко зв’язався зі своєю частиною і став до лав ЗСУ як доброволець.

Указом Президента України № 556 від 06.08.2022 року його було відзначено медаллю «Захиснику Вітчизни», однак, отримати відзнаку не встиг. З 13.09.2022 року Олег Кузьменко вважався безвісти зниклим. Нещодавно родину сповістили, що його тіло було знайдено військовими волонтерами біля нп Білогірка Херсонської області.

За словами родини, Олег Анатолійович часто снився їм і просив забрати його додому.

Ти їдеш додому, Герою,  і жителі нашого міста зустрінуть тебе і проведуть в останню путь з усіма почестями! Ти до останнього подиху захищав рідну землю… Низький уклін  тобі за все, що для нас зробив. Вічна Пам’ять! Вічна Слава! Вічний Спокій! – йдеться у повідомленні

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×