Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2561
2561

Увага! У Марганці з 1 квітня реєструватимуть на грошові виплати замість продуктів від ООН

Увага! У Марганці з 1 квітня реєструватимуть на грошові виплати замість продуктів від ООН У Марганці з 1 квітня з 1 по 15 квітня 2024 відбудеться реєстрація на секторальну грошову допомогу від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (World Food Programme) в межах співпраці з БО "БФ СпівДія". Про це повідомляє Марганецька міська рада, передає Nikopolnews. З квітня 2024 року грошову допомогу будуть отримувати (в пріорітеті) мешканці, які підпадають до найвразливіших категорій населення. Однак зареєструватись мають змогу всі, хто хоча б раз отримував допомогу у 2024 році від ВПП ООН. А саме: • домогосподарства, у складі яких є людина з інвалідністю 1 та 2 , 3 групи або дитина з інвалідністю (обов’язково документ, що засвідчує інвалідність). • домогосподарства, у складі яких є людина зі статусом одинокого батька/матері (обов’язково довідка про статус одинокого батька/матері); • малозабезпечена родина (обов’язково документ про призначення соціальної допомоги як малозабезпеченої родини); • домогосподарства, у складі яких є людина, що втратила роботу (обов’язково довідка про статус безробітного або інший документ, що засвідчує відсутність працевлаштування на теперішній час); • домогосподарства у складних життєвих обставинах (обов’язково документ з соціального відділу місцевої влади); • домогосподарства на обліку в територіальному центрі; • домогосподарства, що складається з однієї людини похилого віку 60+; • багатодітні родини (обов’язково свідоцтва по народження трьох і більше дітей віком до 18 років); Зареєструватись на допомогу, можуть всі, хто в 2024 році отримував продуктовий набір від ВПП та відповідає одній з категорій! Де буде відбуватися реєстрація у Марганці з 1 квітня Адреси будуть надані в особистому повідомленні всім, хто звернеться на офіційну сторінку у FB Марганецької міської ради. Пункти працюють з 9.00 до 16.00 Для реєстрації з собою мати ОРИГІНАЛИ документів та реквізити банківського рахунку ІBAN, лише голови домогосподарства, паспорта та ІНН всіх членів домогосподарства, які отримували продовольчі набори в цьому році Реєстрація не гарантує надання грошової допомоги.

У Марганці з 1 по 15 квітня 2024 відбудеться реєстрація на секторальну грошову допомогу від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН (World Food Programme) в межах співпраці з БО “БФ СпівДія”.

Про це повідомляє Марганецька міська рада, передає Nikopolnews.

З квітня 2024 року грошову допомогу будуть отримувати (в пріорітеті) мешканці, які підпадають до найвразливіших категорій населення. Однак зареєструватись мають змогу всі, хто хоча б раз отримував допомогу у 2024 році від ВПП ООН.

А саме:

  • домогосподарства, у складі яких є людина з інвалідністю 1 та 2 , 3 групи або дитина з інвалідністю (обов’язково документ, що засвідчує інвалідність).
  • домогосподарства, у складі яких є людина зі статусом одинокого батька/матері (обов’язково довідка про статус одинокого батька/матері);
  • малозабезпечена родина (обов’язково документ про призначення соціальної допомоги як малозабезпеченої родини);
  • домогосподарства, у складі яких є людина, що втратила роботу (обов’язково довідка про статус безробітного або інший документ, що засвідчує відсутність працевлаштування на теперішній час);
  • домогосподарства у складних життєвих обставинах (обов’язково документ з соціального відділу місцевої влади);
  • домогосподарства на обліку в територіальному центрі;
  • домогосподарства, що складається з однієї людини похилого віку 60+;
  • багатодітні родини (обов’язково свідоцтва по народження трьох і більше дітей віком до 18 років);

Зареєструватись на допомогу, можуть всі, хто в 2024 році отримував продуктовий набір від ВПП та відповідає одній з категорій!

Де буде відбуватися реєстрація у Марганці з 1 квітня

Адреси будуть надані в особистому повідомленні всім, хто звернеться на офіційну сторінку у Фейсбуці Марганецької міської ради.

Пункти працюють з 9.00 до 16.00

Для реєстрації з собою мати ОРИГІНАЛИ документів та реквізити банківського рахунку ІBAN, лише голови домогосподарства, паспорта та ІНН всіх членів домогосподарства, які отримували продовольчі набори в цьому році

Реєстрація не гарантує надання грошової допомоги.

Ще новини Нікопольщини: Будинок Цепелинського на «проспекті» у старій частині Нікополя, історія Юлія і Анни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×