Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
157
157

«Піклуються про людей, які опинилися у скрутному становищі»: начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представниками Червоного хреста

Нікопольської РВА провів зустріч з представниками Червоного хреста

Цього тижня начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко провів зустріч з представниками Червоного хреста. З початку повномасштабного вторгнення вони допомагають громадам району.

Про це Євген Євтушенко написав у «Фейсбук», передає Nikopolnews.

Кожного дня волонтери Червоного хреста допомагають мешканцям Нікопольщини долати виклики воєнного часу. Одними з перших разом з рятувальниками і поліцейськими виїжджають на місця ворожих обстрілів. Надають людям необхідну допомогу. Також піклуються про людей, які через війну опинилися у скрутному становищі.

Начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представниками Червоного хреста

image5 — velyke 1 1024x769

Після підриву Каховської ГЕС, волонтери Червоного Хреста надали Нікопольській РВА, ємності для води, які передали громадам району.

А на початку 2024 року Нікопольська РВА разом з Червоним хрестом Червоногригорівській, Томаківській, Мирівській, Покровській сільській та Першотравневській громадах організували видачу гуманітарної допомоги у вигляді павербанків, теплих ковдр, ліхтариків і предметів першої потреби для дітей. Її видавали родинам, де один із батьків загинув або опинився у полоні, відстоюючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Окрім того, волонтери – інструктори з мінної небезпеки Червоного хреста інструктують місцеве населення у напрямку «Безпечна поведінка з мінами і вибухонебезпечними залишками війни».

«Щиро дякую представникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста за підтримку Нікопольського району та співпрацю!», додав Євген Євтушенко.

Новини Нікополя і району: У Нікополі працює Загін швидкого реагування Червоного хреста: як звернутися за допомогою

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×