Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
193
193

У Червоногригорівській громаді шукають фахівців з супроводу ветеранів: умови та як подати заяву

У Червоногригорівській громаді шукають фахівців з супроводу ветеранів

У Червоногригорівській громаді шукають фахівців з супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

Фахівець з супроводу ветеранів війни – це людина, яка зустрічає  захисників та захисниць після повернення в громаду. Допомагає їхнім родинам та сім’ям полеглих героїв. Забезпечує інформаційний супровід та підтримку, консультує щодо отримання статусів, пільг, послуг, житла, проходження реабілітації, працевлаштування, започаткування власної справи, надає юридичну допомогу.

Метою роботи фахівця є сприяння ветеранам війни, демобілізованим особам та членам їх сімей у реалізації передбачених законодавством можливостей, прав, соціальних гарантій, зокрема шляхом забезпечення заходів з підтримки переходу від військової служби до цивільного життя.

У Червоногригорівській громаді шукають фахівців з супроводу ветеранів: умови

У Червоногригорівській громаді шукають фахівців з супроводу ветеранів

  • прагнення допомагати ветеранам та сприяти їх успішній адаптації;
  • вміння ефективно комунікувати з різними державними установами та організаціями;
  • стати фахівцем із супроводу ветеранів може громадянин України, який має рівень освіти не нижче бакалавра за галузями знань: «Освіта/Педагогіка», «Соціальні та поведінкові науки», «Право», «Охорона здоров’я», «Соціальна робота», «Публічне управління та адміністрування».

Подати заяву можна за посиланням. Потім кандидату треба пройти психологічне тестування і тестування на знання законодавства.

Для офіційного працевлаштування на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб до заявки з результатами психологічного тестування та тестування на знання законодавства  подаються такі документи:

  • заповнена особова картка з вклеєною фотокарткою;
  • копію паспорта громадянина України;
  • автобіографія;
  • копія документа про вищу освіту;
  • трудову книжку або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
  • копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

При рівній кількості балів перевага надаватиметься кандидатам, які мають статус ветерана війни, особи з особливими заслугами перед Батьківщиною, постраждалого учасника Революції Гідності, члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, Захисника/Захисниці України та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

Фахівець із супроводу ветеранів зараховується до штату комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Червоногригорівської селищної ради.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: +380 99-65-80-601

 

Ще новини Нікопольщини: Ветеранів з Нікопольщини запрошують взяти участь у конкурсі і отримати до 1,5 млн грн

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу