Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
65
65

У Червоногригорівці 23 серпня видадуть гуманітарну допомогу родинам загиблих військовослужбовців

У Червоногригорівці 23

У Червоногригорівці 23 серпня видадуть гуманітарну допомогу родинам загиблих військовослужбовців. Її видаватимуть при наявності відповідних документів. Повідомляє Nikopolnews.

«Шановні жителі смт Червоногригорівка. Запрошуємо у Червоногригорівський ліцей у середу 23.08.2023 року з 13:00 до 14:00, буде видаватись гуманітарна допомога від організації World Central Kitchen, сім’ям загиблих військовослужбовців які отримали таку допомогу по спеціальному талону (QR код) 26.07.2023 року (на зворотній стороні написана попередня дата). Також приходять ті хто минулого разу не зміг отримати», – говорять у громаді.

У Червоногригорівці 23 серпня видадуть гуманітарну допомогу родинам загиблих військовослужбовців

У Червоногригорівці 23

Для отримання гуманітарної допомоги потрібні наступні документи:

  • Для тих хто вперше: паспорт, ідентифікаційний номер, документи підтверджуючі родинний зв’язок (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб), свідоцтво про смерть, та сповіщення.
  • Для тих хто вже отримував допомогу: спеціальний талон (QR код який отримали минулого разу, та ідентифікаційний код).

«За вимогою організації яка надає цю гуманітарну допомогу, якщо ви отримали вже таку допомогу як постраждалі від обстрілів, особи з інвалідністю, ліквідатори аварії на ЧАЕС, багатодітна сім’я, УБД, батьки які виховують дітей з інвалідністю чи ВПО – вам відмовлять в видачі», додали у повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×