Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1237
1237

Може бути низької якості: у Червоногригорівській громаді зробили пробний пуск води

у Червоногригорівській громаді

15 липня у Червоногригорівській громаді зробили пробний пуск води. Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«Шановні мешканці с.Мусіївка, с.Придніпровське та частини смт Червоногригорівка (Хутір). Підходять до завершення роботи з модернізації водомережі, яку ми будуємо останнім часом. Сьогодні 15.07.2023 року о 07:00 було зроблено пробний пуск води. Тому не дивуйтеся, якщо з ваших кранів піде вода», – йдеться в повідомленні.

Керівництві громади  наголошують, що пуск пробний і вода може бути низької якості. Проте роботи ще тривають.

У Червоногригорівській громаді зробили пробний пуск води

у Червоногригорівській громаді

«Треба виявити слабкі ділянки та усунути виявлені недоліки нової системи. Вода вже з’явилася в нижчих точках с. Мусіївка та продовжує заповнювати водогін. Ще є над чим працювати, але налагодимо. Ціль, досягнути в населених пунктах постійного стабільного водопостачання і тиску в системі», – пояснюють у громаді.

Тільки після цього будуть думати про підвищення якості води.

«Для регулювання хімічного складу води та знезараження необхідні очисні споруди, установки чи промислові станції. На даному етапі будівництва нашого водогону це не менш важливе питання, але вторинне. Тобто це працює тільки за алгоритмом: стабільний водогін – доочистка – задоволена громада», – додали у громаді.

Проте Червоногригорівська громада продовжує очікувати воду з нового магістрального водогону.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×