Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
243
243

Cпортсменка з Покрова виграла змагання з хайдайвингу у Норвегії (фото)

Cпортсменка з Покрова

19 серпня спортсменка з Покрова Неллі Чуканівська виграла змагання з хайдайвингу у Норвегії. Змагання проходили у місті Ставангер, передає Nikopolnews.

У стрибках серед жінок Україну представляла спортсменка з Федерації стрибків у воду Дніпропетровської області Неллі Чуканівська – учениця Дніпропетровського фахового коледжу спорту.

 «Наша спортсменка продемонструвала 3 стрибка програми з висоти 16 метрів і увійшла у фінальну частину змагань, яку складали 12 хайдайверів. У фіналі змагань заключної четвертої серії стрибків програми Неллі виконала складний елемент – два обороти назад з двома гвинтами. Судді оцінили заключний стрибок у 8,0-8,5 балів. Це дало можливість виграти змагання і стати на верхню сходинку п’єдесталу», – розповів старший тренер по хайдайвингу, президент Федерації Дніпропетровської області зі стрибків у воду Олег Вишиванов.

Завершальний складний новий стрибок Неллі готувала до цих змагань спільно з тренерами з хайдайвингу Ольгою Савчук та Олегом Анатолійовичем Вишивановим.

«Гарна підготовка дозволила у підсумковому результаті на змаганнях на 21 бал випередити найближчу суперницю!», – розповіли на сторінці «Висотні стрибки у воду України».

Cпортсменка з Покрова виграла змагання з хайдайвингу у Норвегії: фото

Cпортсменка з Покрова

Cпортсменка з Покрова

Cпортсменка з Покрова

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×