Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
80
80

Дітям Червоногригорівської громади нагадали правила мінної та пожежної безпеки (фото)

Дітям Червоногригорівської громади

27 липня дітям Червоногригорівської громади нагадали правила мінної та пожежної безпеки. Про це розповіли у ДСНС, передає Nikopolnews.

«Рятувальники разом із співробітниками центру соціальних послуг та Національної поліції завітали у селище міського типу Червоногригорівка до дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, аби нагадати їм правила безпеки.В ході профілактичного заходу, вогнеборці обговорювали з підростаючим поколінням правила пожежної безпеки та мінної безпеки», – йдеться в повідомленні.

Дітям пояснили, що забавки з вогнем можуть нанести великих матеріальних збитків та призвести до трагічних наслідків для людей та навколишнього середовища. Окрім того, рятувальники розповіли дітям, як треба діяти, якщо вони натрапили на вибухонебезпечні або підозрілі предмети.

«В жодному разі не наближатися та не підіймати будь-які предмети на вулиці, якими б вони цікавими не були, а одразу сповістити про знахідку фахівців ДСНС за номером «101», –наголошують рятувальники.

Під час розмови співробітники ДСНС закликали дітей бути свідомими та обережними поблизу водних об’єктів. А також нагадали номер виклику Служби порятунку «101» та номери інших екстрених служб.

Дітям Червоногригорівської громади нагадали правила мінної та пожежної безпеки: фото

Дітям Червоногригорівської громади

Дітям Червоногригорівської громади

Дітям Червоногригорівської громади

Дітям Червоногригорівської громади

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×