Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
532
532

«Дзвони Перемоги»: військові Нікопольщини отримали гуманітарну допомогу

військові Нікопольщини

Військові Нікопольщини отримали гуманітарну допомогу в рамках волонтерського проєкту «Дзвони Перемоги». Її передача захисниками України відбулася на подвір’ї Свято-Михайлівського Золотоверхого собору у Києві, передає NikopolNews.

У волонтерському заході взяв участь настоятель ПЦУ митрополит Епіфаній. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що нам усім потрібно продовжувати опікуватися захисниками Батьківщини. Адже якщо ми будемо єдині у підтримці наших воїнів і протистоянні злу російської агресії, то неодмінно здобудемо перемогу.

військові Нікопольщини

«Нехай Господь дає усім нам сили та надихає на подальшу наполегливу працю, щоби захистити правду і присікти зло, яке увірвалося в наш спільний дім. Дякую усім вам за ревне служіння», додав Епіфаній.

Того дня капеланам було передано генератори, польові кухні-печі, буржуйки, спальники, аптечки, сухі борщі і супи та інші харчові продукти для військових. Серед тих, хто отримав гуманітарну допомогу для військових був і військовий капелан Нікопольського гарнізону ігумен Меркурій Скороход.

Військові Нікопольщини отримали гуманітарну допомогу

військові Нікопольщини

 

Волонтерський проєкт «Дзвони Перемоги» був організований Православною церквою України спільно з міжнародним культурно-гуманітарним проєктом «Відлуння руйнації».

Ще новини Нікопольщини:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×