Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
754
754

«Розтратили кошти місцевого бюджету»: ексголову Нікопольської РДА засудили до 7 років позбавлення волі

«Розтратили кошти місцевого бюджету»: ексголову Нікопольської РДА засудили до 7 років позбавлення волі

Ексголову Нікопольської РДА Геннадія Зиміна та його двох спільників застудили до 7 років позбавлення волі. Їх звинувачують у розтраті коштів місцевого бюджету.

Відповідне рішення ухвалив ВАКС 9 жовтня, передає Nikopolnews.

«Колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок та визнала винуватими колишнього виконуючого обов’язки голови однієї з місцевих районних державних адміністрацій Дніпропетровської області, приватного підприємця та інженера-землевпорядника, які за допомогою підроблених документів розтратили грошові кошти місцевого бюджету у особливо великому розмірі, також приватного підприємця було визнано винною у вчиненні фінансової операції з «відмивання» цих коштів», йдеться у рішенні Вищого антикорупційного суду.

Як пише сайт «Слово і діло», мова йде про про ексголову Нікопольської районної державної адміністрації Геннадія Зиміна, інженера-землевпорядника Віктора Селіна та підприємця Тетяну Гілку.

Ексголову Нікопольської РДА застудили до 7 років колонії

ексголову Нікопольської РДА засудили до 7 років позбавлення волі

Усім трьом призначили покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років з конфіскацією половини належного на праві власності майна та позбавленням права займати певні посади та займатися певною діяльністю строком на 3 роки та на 1 рік.

Ексголові Нікопольської РВА та ще двом особам обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з покладенням на них додаткових обов’язків.

Цей вирок ще не набрав чинності і може бути оскарженим протягом 30 днів до Апеляційної палати ВАКС.

На головному фото Геннадій Зімін під час одного з урочистих заходів у РДА у травні 2019 року.

Ще новини Нікопольщини: В окупованому Енергодарі росіяни засудили до 12 років позбавлення волі працівника ЗАЕС – ЗМІ

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу