Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
99
99

Коли та як у Марганці завершиться навчальний рік у школах (відео)

Коли та як у Марганці завершиться навчальний рік у школах (відео)

Навчальний рік у Марганці завершиться 31 травня. Через війну та обстріли, діти продовжують навчатися у дистанційному режимі.

Повідомила начальник відділу освіти Олена Дядюра, передає Nikopolnews.

Для учнів, які мали освітні втрати, за запитом батьків у червні будуть проводитися консультації, індивідуальні заняття. Вони будуть організовуватися за добровільною згодою всіх учасників освітнього процесу. З цього питання батьки учнів можуть звертатися до вчителів та керівників закладів освіти.

Цього року у Марганці 1096 учнів закінчують початкову, базову та повну середню загальну освіту. Свої свідоцтва про здобуття початкової освіти отримають 387 учнів четвертого класу. Свідоцтва за 9 клас у школах Марганцю отримають 469 школярів. 11 клас закінчують 240 учнів. З них 39 випускників будуть мати свідоцтва з відзнакою. 26 учнів є претендентами на золоті та 5 на срібні медалі.

Коли та як у Марганці завершиться навчальний рік у школах

За рішенням міської ради золоті медалісти отримають по 10 тисяч гривень, а срібні – 8 000.

До того ж 178 випускників шкіл Марганця будуть здавати національний мультипредметний тест. Кожен з них вже знає, де буде проходити тестування у червні. Тестування проходитиме в два етапи. Кожен з них по 120 хвилин. Діти писатимуть тести з української мови, математики, історії України та предмету на вибір.

Новини Нікополя і району: Під ударом були навчальний заклад і будинки: наслідки обстрілів Нікополя та району показали у поліції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×