Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
149
149

Їх робота важлива і відповідальна: як працюють комунальники Марганця

працюють комунальники Марганця

Як працюють комунальники Марганця, розповіли у міській раді. Повідомляє Nikopolnews.

17 березня Україна буде відзначати День житлово-комунального господарства. Робота комунальників у прифронтовому місті Марганець дуже важлива. Попри обстріли саме вони дбають про чистоту на вулицях міста у будь-яку погоду.

«Робочий день розпочинається з наряду. Майстер підприємства Віктор Тітов обирає для кожної бригади фронт роботи. Олена Щербина та Світлана Білобрицька працюють у одній команді», йдеться у повідомленні.

Як працюють комунальники Марганця

komunalnyky Marhantsia

Пані Олена працює тільки рік, а її колега вже 14 років. Жінко говорять, що їх робота важлива і відповідальна. Оскільки вони дбають про чистоту рідного міста. Також вони одні з перших прибувають на місця ворожих прильотів.

«Жінки вигрібають скло, прибирають руйнування задля того, щоб потім їх колеги чоловіки змогли зайнятися закриттям вікон та ремонтами понівечених ворогом покрівель», говорять у міській раді.

Там зазначили, що Марганець складно уявити без комунальників. Тому людей закликають зайвий раз подякувати тим, хто стоїть на варті чистоти.

Ще новини Нікопольщини: Ліквідовували наслідки обстрілів та прибирали опале листя: чим займалися комунальники Нікополя протягом тижня

Читайте також:  В Україні стрімко здешевшали яйця: скільки зараз коштує популярний продукт

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×