Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
83
83

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років !

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років !

7 вересня легенді радіоспорту Покрова, почесному громадянину міста Миколі Голубу виповнилося 75 років.

Про це повідомили на офіційному сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Свою кар’єру ювіляр розпочав у автотранспортному цеху. У 1975 році він очолив колективну радіостанцію Будинку творчості. З того часу, півстоліття він відкривав юним покровчанам світ зв’язку на коротких хвилях. А ще вивчав з дітьми найсучасніші технології, англійську мову й код Морзе.  Саме вони допомагали юним покровчанам здобувати перемоги на змаганнях різного рівня.

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років ! 2

Вихованці Миколи Голуба неодноразово ставали переможцями всеукраїнських й міжнародних змагань, Чемпіонами світу та України. А також володарями Кубків України. Багато випускників Миколи Голуба обрали технічні виші й продовжили славну традицію радіоспорту Покрова.

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років ! 3

Міський голова Олександр Шаповал завжди наголошує на важливості розвитку технічного розвитку.

«Внесок Миколи Гнатовича Голуба у розвиток технічної творчості та радіоспорту в нашому місті неоціненний. Завдяки колективній радіостанції Покров знають у всьому світі. Велика вдячність педагогу за ті можливості, які він подарував нашим дітям, і за любов до рідного міста, до своєї справи, яка надихає», говорить він.

Для багатьох своїх вихованців Микола Голуб більше ніж вчитель. Для них він став товаришем, наставником який своїм прикладом надихав на постійне самовдосконалення та досягнення нових висот.  Майже втративши зір він продовжував навчати дітей.

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років !

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років ! 4

За свою кропітку роботу з дітьми він отримав звання Почесний громадянин міста Покров й відзначений обласною пам’ятною ювілейною медаллю, яка вручалася  громадянам  Дніпропетровщини за особисті заслуги перед Україною.

Легенді радіоспорту Покрова виповнилося 75 років ! 5

Сьогодні ювіляр знаходиться на відпочинку, але продовжує тримати зв’язок зі своїми вихованцями, які вдячні йому за все, що він зробив для їхнього професійного та особистісного становлення.

 

Ще новини Нікопольщини: У ліцеї Покрова побудують протирадіаційне укриття – що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×