Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2258
2258

Марганець готується до запуску магістрального водогону: яким буде тариф на воду

Марганець готується до запуску магістрального водогону

Марганець готується до запуску магістрального водогону. З цієї нагоди міський голова Геннадій Боровик провів зустріч з головами квартальних комітетів та ОСББ.

Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

Орієнтовно запустити новий магістральний водогін планують у червні. Підготовка водопровідної мережі зі зміни подачі з технічної води на питну займе від 10 до 14 днів. В цей час буде здійснено промивання труб, відстійників, очищення фільтрів, профілактичні роботи тощо.

photo 2024 05 24 16 23 06 (2)

А перед заповненням системи питною водою у громаді відключать воду на дві доби. Тому на цей період мешканці громади повинні мати запас води.

Міський голова попередив всіх присутніх про забезпечення запасу води на цей період.

«Також було обговорено тариф на водопостачання та водовідведення – ціна складатиме близько 125 гривень», зазначили у міській раді.

Марганець готується до запуску магістрального водогону

photo 2024 05 24 16 23 06

Під час зустрічі з головами ОСББ та квартальних комітетів, мер міста Геннадій Боровик подякував всів, хто у такий важкий час допомагає людям. А ще люди почули відповіді на питання щодо безхатніх тварин, вивіз сміття, свавілля перевізників, ремонт дорожнього покриття й не тільки.

Новини Нікополя і району: “Готуйте мережі до підключення до водогону”: Сергій Лисак зустрівся з очільниками громад Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×