Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
250
250

Марганець отримає благодійну допомогу від Черкас

Марганець отримає

Марганець отримає благодійну допомогу від Черкас. Повідомляє сайт «City-News», передає Nikopolnews.

«Кілька «бусів» завантажених продуктами, питною водою та іншою благодійною допомогою для потерпілих від екоциду рф, у ніч з учора на сьогодні вирушили на Дніпропетровщину та Херсонщину. Організаторами і учасникам нового благодійного рейсу виступили мережа АЗК «Перон», черкаські волонтерські організації, як то БО «БФ «Хрещатик Сіті» (лідер та засновниця Фонду, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура), «ГФ «Вільні» (очільник Руфат Абілов)», йдеться на сайті.

Вантаж від БО «БФ «Хрещатик Сіті» супроводжує Тетяна Моргуненко.

Марганець отримає благодійну допомогу від Черкас

Марганець отримає

«Їдемо у місто Марганець Дніпропетровської області. Від Благодійного фонду «Хрещатик Сіті» веземо памперси для дорослих, рідке мило, медичні маски, одяг та засоби жіночої гігієни. Завдяки волонтерці фонду «Хрещатик Сіті» Наталії Вдовченко вдалось додати до вантажу ще й помпу для відкачування води», розповіла Тетяна Моргуненко.

Цього разу задля охоплення більшої кількості населення постраждалих від російського екоциду регіонів, волонтери везтимуть гуманітарну допомогу у двох напрямках.

«Ця поїздка охопить не лише Херсонщину, але й міста Дніпропетровської області.  Спілкувались з представниками Марганецької територіальної громади і з’ясували, що там склалась дуже критична ситуація щодо питної води. Також привеземо допомогу у Нікополь та у Зеленодольську міську об’єднану територіальну громаду. Відтак автоколона поділиться на дві частини. Одна поїде у Марганець, Нікополь та Зеленодольськ, що на Дніпропетровщині, а друга – у Корабельний район Херсону, розповів лідер «БФ «Вільні» Руфат Абілов.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×