Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3610
3610

У Марганці змінюється тариф на воду: коли він почне діяти

У Марганці змінюється

У Марганці змінюється тариф на воду. Його вже затвердив міськвиконком. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

30 серпня, у міськвиконкомі відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради, на якому розглянули питання щодо застосування тарифів на тимчасове централізоване водопостачання.

« 29 серпня, у міськвиконкомі відбулася робоча зустріч міського голови Геннадія Боровика з головами ОСББ та квартальних комітетів, під час якої було обговорено тариф на тимчасове централізоване водопостачання у громаді», йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі Геннадій Боровик зазначив, що з міського бюджету виділяються кошти на забезпечення безперебійної роботи стратегічного підприємства – міськводоканалу, виплату заробітної плати працівникам, оплату за електроенергію, яка зросла в рази, очищення води гіпохлоритом та коагулянтами, тощо.

У Марганці змінюється

«Зважаючи на обговорене, більшість присутніх у залі підтримали доцільність обговорюваного тарифу на воду згідно з рішенням виконкому 561 від 08.12.2021 р «Про встановлення тарифів КП «ВУВКГ» ММР» на централізоване водопостачання та водовідведення для населення м. Марганець», кажуть у міськраді

Згідно з цим рішенням, нарахування сплати за воду почнуться з дня запуску води. А саме:

  • Централізоване водопостачання – 19.98 грн
  • Централізоване водовідведення – 25.98 грн
  • Разом: 45.96 грн

Міська влада наголошує, що вода, яка зараз подається з Миколаївського водосховища очищена, але її не рекомендовано вживати і готувати їжу.

У Марганці змінюється тариф на воду: фото

У Марганці змінюється

У Марганці змінюється

У Марганці змінюється

У Марганці змінюється

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×