Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
168
168

У Марганці родинам полеглих Захисників України вручили нагороди (фото)

У Марганці родинам

1 вересня у Марганці родинам полеглих Захисників України вручили нагороди. Про це повідомили у міській раді, передає Nikopolnews.

В перший день осені в місті пройшла позачергова сесія міської ради. Розпочалося засідання з вручення відзнак полеглим Воїнам, Героям-марганчанам, які віддали свої життя за незалежність України.

«Цього дня до сесійної зали завітали командир військової частини, полковник Роман Камишенков, заступник командира військової частини Олександр Даниленко, начальник другого відділу у м. Марганці Нікопольського РТЦК СП, підполковник Юрій Науменко, капелан військової частини, ігумен Меркурій, військовий капелан, о. Віктор, аби вручити відзнаки і підтримати родини Захисників», йдеться у повідомленні.

1 вересня було вручено нагороди полеглим Захисникам України (посмертно):

  • орден «За мужність» ІІІ ступеня Литовченку Максиму Андрійовичу,
  • медаль «За військову службу Україні» Легкому Владиславу Володимировичу,
  • нагрудний знак «За оборону України» Швецю Юрію Григоровичу, нагрудний знак «За оборону України» Троіцькому Родіону Євгенійовичу.

«Щира подяка і низький уклін родинам за те, що виховали патріотів та справжніх Захисників України. Ми всі поділяємо біль втрати разом з вами. Пам’ять про наших хлопців назавжди в серцях! Герої не вмирають!», – зазначив міський голова Геннадій Боровик.

У Марганці родинам полеглих Захисників України вручили нагороди: фото

У Марганці родинам

У Марганці родинам

У Марганці родинам

У Марганці родинам

У Марганці родинам

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×