Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1017
1017

Мешканців Червоногригорівської громади проінформували про намір змінити тариф на воду

Мешканців Червоногригорівської громади

Мешканців Червоногригорівської громади проінформували про намір  змінити тариф на воду. Відповідна інформація з’явилася в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«На підставі листа КП «Дніпро» Червоногригорівської селищної ради від 14 серпня нинішнього року про встановлення тарифу на послуги централізоване водопостачання у цьому році для споживачів сщ. Кам’янське Нікопольського району, Дніпропетровської області, з метою захисту інтересів та законних прав населення селищної громади щодо відновлення централізованого водопостачання для абонентів сщ. Кам’янське Нікопольського району, Дніпропетровської області, виконавчим комітетом Червоногригорівської селищної ради було вирішено проінформувати споживачів за процедурою, визначеною Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності. А також, опрацювати питання встановлення тарифу на централізоване водопостачання в сщ. Кам’янське Нікопольського району Дніпропетровської області для КП «Дніпро» в розмірі меншим, ніж економічно обґрунтований, а саме в сумі 13,86 грн/м³ з ПДВ», – йдеться в повідомленні.

Мешканців Червоногригорівської громади проінформували про зміну тарифу на воду

Мешканців Червоногригорівської громади

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження і пропозиції, встановлюється терміном 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір встановити тариф з централізованого водопостачання.

Адреса: село Придніпровське, вул.Високовольтна, 33 А,

Телефон для довідок: 0951095325

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×