Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
935
935

Мешканцям Червоногригорівки розповіли правила торгівлі на ринку

Мешканцям Червоногригорівки розповіли правила торгівлі на ринку

Мешканцям Червоногригорівки розповіли правила торгівлі на ринку. Роз’яснення з’явилося в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«В смт Червоногригорівка, є чудовий, побудований для торгівлі ринок, який знаходиться в центрі селища. Кожен житель має право продавати там свою продукцію. Буває таке, що об’єм товарів великий, наприклад це сітки з овочами, чи мішки з борошном. Для цього на ринку існує спеціальна площадка, де можна залишити транспорт, або навіть відпускати з нього товари», йдеться у повідомленні.

Але про це місце знають не всі продавці.

«Заїзд до площадки яка знаходиться зразу за прилавками знаходиться трохи нижче ринку, це буквально 20 метрів. Також торгова площадка/стоянка автомобілів облаштована окремим входом», розповідають у громаді.

Торгівля є важливою галуззю України. Люди, які займаються нею не дотримуючись чинного законодавства можуть понести відповідальність. За цим слідкують правоохоронні органи.

Мешканцям Червоногригорівки розповіли правила торгівлі на ринку

photo 2023 11 03 08 50 22

Адміністративна відповідальність:

  • Фізичні особи, які здійснюють торговельну діяльність в невстановленому місці без відповідних дозволів, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Кримінальна відповідальність:

  • Якщо торгівля в невстановленому місці супроводжується обманом або іншими серйозними злочинами, такими як шахрайство, то це може призвести до кримінальної відповідальності.

photo 2023 11 03 08 50 21

«Відповідальність фізичної особи за торгівлю в невстановленому місці залежить від конкретних обставин та порушень. Дотримання законодавства і отримання необхідних дозволів є ключовими аспектами для уникнення правової відповідальності», додали у повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×