Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
68
68

Мешканців Марганця закликали дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті (фото)

Мешканців Марганця

20 серпня мешканців Марганця закликали дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті. Роз’яснювальну роботу серед населення провели рятувальники. Про це розповіли у ДСНС, передає Nikopolnews.

«Протягом дня, інспекторський склад Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України в області провів інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міста Марганець, з метою попередження пожеж в оселях громадян», – йдеться у повідомленні.

Спілкуючись з людьми, надзвичайники роз’яснили як дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки, адже займання завжди краще попередити, ніж мати справу з його наслідками.

«Пересічних громадян рятувальники закликали не палити в приміщеннях, слідкувати за станом та справністю електромережі. Виходячи з будинків, радили не залишати увімкненими електроприлади, уникати перевантаження електричних мереж, а також не вмикати одночасно декілька побутових електроспоживачів великої потужності», – розповіли у ДСНС.

Під час розмови з батьками рятувальники закликали не залишати малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяти їм бавитися із сірниками та запальничками.

Мешканців Марганця закликали дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті: фото

Мешканців Марганця

Мешканців Марганця

Мешканців Марганця

Мешканців Марганця

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×