Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
494
494

З ворожого полону повернувся мешканець Покрова Владислав Гапич

З ворожого полону повернувся мешканець Покрова Владислав Гапич

8 лютого з ворожого полону повернувся мешканець Покрова Владислав Гапич. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Вчора додому повернулися ще 100 воїнів ЗСУ. Серед них 29-річний мешканець міста Покров, Захисник Маріуполя Владислав Гапич.

«Старший кулеметник другого взводу оперативного призначення роти оперативного призначення, старший солдат за контрактом, він проходив службу у складі Національної гвардії у Маріуполі. Разом з побратимами до останнього утримував місто, у складі оборонців «Азовсталі» чинив жорсткий опір ворогу», йдеться у повідомленні.

З ворожого полону повернувся мешканець Покрова Владислав Гапич

photo 2024 02 09 10 10 44 1

Владислав Гапич потрапив до російського полону 24 травня 2022 року. Його батьки та дружина, з якою він одружився перед початком великої війни, рік і вісім місяців чекали на повернення Владислава додому. Не стримуючи емоції, батько Захисника Євген Анатолійович розповідає, що рідні нарешті змогли почути рідний голос.

photo 2024 02 08 20 22 08 2

Попереду у Владислава Гапич реабілітація.

Відзначимо, що 8 лютого пройшов 51 обмін. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну додому вдалося повернути 3135 Захисників та Захисниць.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×