Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
122
122

Мешканців Червоногригорівської громади з 25 по 27 вересня запрошують отримати будівельні матеріали

Мешканців Червоногригорівської громади

Мешканців Червоногригорівської громади з 25 по 27 вересня запрошують отримати будівельні матеріали. Матеріали придбав виконком селищної ради, передає Nikopolnews.

«Шановні мешканці смт Червоногригорівка, майно яких пошкоджено в результаті збройної агресії. Після обстрілів багато хто з вас звертався в селищну раду за допомогою у відновленні хоча б частково вашого житла. Є такі жителі які і зовсім не звернулись за допомогою після пошкодження», йдеться у повідомленні телеграм-каналу громади.

Нещодавно Виконкомом Червоногригорівської селищної ради було закуплено шифер, додатково інші будматеріали надавали благодійні організації.

«На підставі акту пошкодження ви отримували комплекти будматеріалів весь цей час. Інтенсивність обстрілів зменшилась, і якби зовсім завершились… Тому на даний час є певна кількість будівельних комплектів, які включають в себе водозахищену фанеру, піну, доски, рейки, тенти з тарпауліну та інші», – йдеться у повідомленні

Людей запрошують у Червоногригорівську селищну раду, каб.№7 для написання заяв на додаткову допомогу від благодійного фонду, яка є в наявності в обмеженій кількості.

Отримати допомогу у вигляді будівельних матеріалів можна буде з 25 до 27 вересня включно у Червоногригорівському ліцеї. При собі мати наступні документи: акт пошкодження та документ який посвідчує особу власника домоволодіння.

Мешканців Червоногригорівської громади запрошують отримати будівельні матеріали: фото

photo 2023 09 18 10 14 41

photo 2023 09 18 10 14 40

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×