Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
789
789

Деякі мешканці Покровської громади можуть безплатно виїхати до Норвегії або Данії

Деякі мешканці Покровської громади можуть безплатно виїхати до Норвегії або Данії

Деякі мешканці Покровської громади можуть безплатно виїхати до Норвегії або Данії. Для евакуації потрібно мати закордонний паспорт.

Про це повідомили на сторінці Покровської сільської громади, передає Nikopolnews. Ця програма діє для людей старше 60 років та людей з інвалідністю.

«Обов’язковою умовою виїзду є наявність закордонного паспорта, та люди які  не перебували за кордоном в країнах Євросоюзу та не отримували виплати від країн Євросоюзу  в період дії воєнного стану в Україні», йдеться у повідомленні.

Безоплатний трансфер організовується маршрутом Дніпро-Польща-Норвегія та Дніпро-Польща-Данія. Після прибуття  вам  допоможуть оформити необхідні документи та виплати, нададуть житло. Варіанти проживання – самостійне або в закладі (в залежності від спроможності людини).

Деякі мешканці Покровської громади можуть безплатно виїхати до Норвегії або Данії

277242537 356162273101976 2342217581970179961 n

«За інформацією координаторів проєкту після виїзду до Норвегії або Данії, приймаюча сторона буде перевіряти по базі даних кожну евакуйовану особу. Якщо виявиться, що особа вже отримувала прихисток та виплати від країн Євросоюзу, такій особі буде відмовлено у наданні прихистку», йдеться на сторінці громади.

Маршрут до Норвегії чи Данії має складну логістику, включаючи авіа переліт. Всі витрати покривають благодійники.

З питання виїзду звертайтеся до відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Покровської сільської ради за телефоном: 0957978313 Інна Шестак. Дані до ОВА передають кожного вівторка.

Мешканців громади просять звертатися з даного питання, якщо вони остаточно вирішили виїхати до Данії або Норвегії.

 

Ще новини Нікопольщини: Чому в Томаківській громаді немає води: висновок начальника РВА Євгена Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×