Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
718
718

Євген Євтушенко закликав мешканців Нікопольщини утриматися від відвідування кладовищ

Нікопольщини

Євген Євтушенко закликав мешканців Нікопольщини утриматися від відвідування кладовищ, передає Nikopolnews.

У своєму телеграм-каналі начальник Нікопольської РВА опублікував фотографії бойових елементів (суббоєприпас) касетних реактивних боєприпасів РСЗВ «Ураган».

«У вигляді, як на фото, він залишається небезпечним та може вибухнути в будь-який момент. Боєприпас містить велику кількість уражаючих елементів, котрі здатні пробивати навіть метал легкоброньованої техніки. В більшості випадків вибух такого елементу поряд з людиною є смертельним для неї», йдеться у повідомленні.

За його словами, фахівцями ДСНС району ведеться системна робота з виявлення та знешкодження подібних вибухонебезпечних предметів. З настанням весни почастішали випадки знаходження їх на полях, в лісосмугах та присадибних ділянках домоволодінь району.

«В тому числі такі елементи було знайдено на кладовищах поруч з населеними пунктами, що потерпають від обстрілів російських окупантів. Цей факт та небезпека обстрілів змушує мене прохати вас утриматись від відвідування кладовищ на територіях, які вже перебували під обстрілами або знаходяться в зоні ураження російської артилерії», додав Євтушенко.

У випадку виявлення подібних, або інших підозрілих предметів – відразу телефонуйте до територіальних органів поліції та ДСНС. Не намагайтесь брати їх до рук або переміщати. Обов’язково дочекайтеся приїзду фахівців.

Євген Євтушенко закликав мешканців Нікопольщини утриматися від відвідування кладовищ

Нікопольщини

Нікопольщини

Нікопольщини

Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×