Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
71
71

Мешканців Томаківської громади закликають укласти  договір на вивезення побутових відходів: вартість та список документів 

Мешканців

Мешканців Томаківської громади закликають укласти договір на вивезення побутових відходів. За вивезення сміття на стихійні сміттєзвалища передбачений штраф, передає Nikopolnews.

На території Томаківської територіальної громади послуги з вивезення побутових відходів надає КП «Томаківське комунально-господарське підприємство.

«Жителям приватних житлових будинків, юридичним особам, підприємцям, які не уклали договір на вивезення побутових відходів, необхідно звернутися до КП «Томаківське комунально-господарське підприємство» та скласти договір», йдеться в офіційному повідомленні громади

Тарифи на вивезення твердих побутових відходів для споживачів послуг КП «Томаківське комунально-господарське підприємство»:

  • Для населення Томаківської ТГ – 43,16 грн з особи, що проживає в будинку;
  • Для юридичних осіб Томаківської ТГ – 448,85 грн за 1м³;
  • Для бюджетних установ Томаківської ТГ –386,70 грнза 1м³.

Мешканців громади закликають укласти договір на вивезення побутових відходів

Мешканців

Перелік необхідних документів для складення договору населенню: довідка про склад сім’ї (послуга надається в приміщені ЦНАПу).

Адреса підприємства: смт Томаківка, вулиця Лесі Українки, 26.

Телефон для довідок: (068) 400 6969.

При виявленні фактів вивозу сміття на стихійні сміттєзвалища уповноважені на те особи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення. У випадку виявлення правопорушення, буде відкрито адміністративне провадження, яке тягне за собою накладення штрафу.

Ще новини Нікопольщини: Червоногригорівська громада придбала автомобіль для вивезення сміття (фото)

Читайте також: Пекельні вихідні на Запоріжжі: ворог завдав 133 удари, в ОВА показали наслідки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×