Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
30
30

У Мирівській громаді майже повністю відновлено централізоване водопостачання – Євген Євтушенко

У Мирівській громаді

У Мирівській громаді майже повністю відновлено централізоване водопостачання. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«У Мирівській громаді майже повністю відновлено централізоване водопостачання, мешканці вже побачили воду в своїх оселях. Очікувано, є випадки поривів, які усуваються аварійною бригадою. Триває заповнення і стабілізація системи», написав Євген Євтушенко.

За його словами, у мережі громади технічна вода з Миколаївського водосховища, яка піддається фільтрації та знезараженню на водоканалі.

У Мирівській громаді майже повністю відновлено централізоване водопостачання

photo 2023 10 20 15 49 51

«Це тимчасове рішення, яке дозволить людям дочекатись питної води з нового водогону. Тим паче, що попереду зима, яка унеможливлює роботу пунктів видачі води в їх сьогоднішньому вигляді», говорить Євген Євтушенко.

Станом на зараз без централізованого водопостачання на Нікопольщині залишається Томаківська громада.

«Цього тижня з головою громади проведена чергова зустріч на якій запропоновано тимчасово, до введення в експлуатацію нового водогону, подати технічну воду до селища. Умови відновлення водопостачання для Томаківської ТГ аналогічні умовам для Мирівської ТГ», додав начальник РВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×