Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5413
5413

На Нікопольщині 17-річний хлопець задушив себе пакетом – такий же випадок стався у Кривому Розі

На Нікопольщині

На Нікопольщині 17-річний хлопець задушив себе пакетом. Про це розповіла лікарка, медик зі станції швидкої допомоги Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

28 липня близько 20:00 бригада екстреної медичної допомоги виїхала на виклик до 17-річного хлопця, який вчинив суїцид.

«Після прибуття на виклик було знайдено молоду людину без будь-яких ознак життя. Проводилися реанімаційні заходи, які не увінчалися успіхом, оскільки смерть на момент прибуття бригади на виклик була біологічною, але з огляду на те, що ця смерть раптова, у молодої людини, фельдшер вирішила використати один-єдиний відсоток шансу в надії на диво. Але дива не сталося», – написала медик.

Бригада зафіксувала біологічну смерть.

На Нікопольщині 17-річний хлопець задушив себе пакетом

На Нікопольщині

«Зі слів оточуючих вдалося з’ясувати, що хлопець вчинив суїцид – надів собі на голову поліетиленовий пакет, обмотав його скотчем навколо шиї і задихнувся. Для чого він це вчинив – ніхто пояснити не зміг», написала медик.

За словами Валентини Марченко, наступного дня подібний випадок стався у Кривому Розі. Там суїцид вчинила 14-річна дівчина. Лікарі швидкої також не змогли їй допомогти.

«З якою метою діти вчиняють подібні дії над собою, чому у них є можливість це зробити? Чому ніхто не завадив їм? Запитань багато, а відповідей немає. Працівники екстреної медичної допомоги звертаються до всіх батьків, матерів, опікунів, вихователів – будьте добрими друзями своїм дітям, особливо підліткового віку, вникайте в їхні проблеми, не ігноруйте їх, розпитуйте, проявляйте зацікавленість навіть тоді, коли вони звертаються до вас з найменшими дрібницями, живіть їхнім життям, щоб потім самим не переживати подібних трагедій.», – додала Валентина Марченко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×