Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
124
124

Гуманітарна допомога на Нікопольщині: що видавали людям у вересні

Гуманітарна допомога на Нікопольщині

На Нікопольщині людям продовжують видавати гуманітарну допомогу. У вересні видавали воду, хліб та продуктові набори.

Розповів начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Протягом декількох тижнів жителі Червоногригорівської, Покровської сільської, Першотравневської та Мирівської громад отримували продуктові набори від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Так, мешканці району отримали близько 23 100 наборів. За програмою по забезпеченню хлібом населення на сільських територіях району понад 54 тисячі мешканців Покровської сільської, Марганецької, Червоногригорівської та Мирівської громад щотижнево, протягом вересня, отримували хліб.

Тим часом майже 102 тисячі жителів Нікопольської, Марганецької, Покровської міської та Томаківської громад отримали у вересні грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Представники некомерційної американської організації Global Empowerment Mission Ukraine та Howard G BUFFETT Foundation на цьому тижні забезпечили жителів Нікопольської, Марганецької, Мирівської, Першотравневської та Червоногригорівської громад питною бутильованою водою у кількості. Роздали понад 164 тисяч літрів води та 2 880 продуктових наборів.

«Ворог не припиняє своїх ударів по цивільній інфраструктурі прибережних територій. Атакує дронами-камікадзе, ствольною артилерією та безпілотними літальними апаратами Це спричиняє значні руйнування житла. Страждають будинки, господарчі споруди, газогони, а також лінії електропередач. На щастя, цього тижня обійшлося без загиблих(станом на 18:18 – авт.)», зазначив начальник РВА.

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати тим, у кого від обстрілів постраждало житло. На цьому тижні у Нікопольській громаді вони видали 38 родинам будівельні набори та матеріали для екстреного ремонту. А 15 родин забезпечено непродовольчими товарами першої потреби.

Крім того, на місці працював консультант у сфері захисту, який надав людям індивідуальні консультації щодо доступу до гуманітарної допомоги та роз’яснив, як скористатися допомогою, яку надає гуманітарна місія «Проліска».

Цього тижня 28 представників військових отримали допомогу від РВА у вигляді спідньої білизни, футболок, майок, гігієнічних засобів, шкарпеток, спальних мішків та інших речей першої потреби.  Ця допомога надзвичайно важлива для військових з Нікопольщини. До того ж РВА продовжує працювати з партнерами і волонтерами, аби забезпечити своєчасну та адресну допомогу тим, хто її потребує.

«Щиро дякую кожному, хто допомагає нашому району, нашим захисникам і жителям. Разом ми подолаємо всі труднощі!», додав Євген Євтушенко.

Гуманітарна допомога на Нікопольщині: фото

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 2

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 3

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 4

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 5

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 6

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 7

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 8

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 9

Гуманітарна допомога на Нікопольщині 10

Ще новини Нікопольщини: Мешканцям Першотравневської громади почали видавати паливну деревину від благодійників

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу