Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7853
7853

Рішення не просте, але вірне: як мешканці двох громад на Нікопольщині будуть отримувати воду

громад на Нікопольщині

Стало відомо, як мешканці двох громад на Нікопольщині будуть отримувати воду. Після підриву Каховської ГЕС ці громади залишилися без централізованого водопостачання. Повідомляє Nikopolnews.

«Відбулася робоча зустріч голів Мирівської та Томаківської громад з обласним керівництвом щодо відновлення водопостачання громад. Громади дійшли спільного висновку та консолідують свої зусилля для налаштування нового формату водопостачання, де виступатимуть постачальником послуги для населення – рішення не просте, але єдино вірне», йдеться на сторінці Мирівської громади.

Як мешканці двох громад на Нікопольщині будуть отримувати воду

громад на Нікопольщині

«На жаль, самий швидкий шлях відновлення водопостачання населення яке користувалося послугами водогосподарського підприємства Марганецької міської ради, не може бути реалізованим, через значні пошкодження ділянки водогону від міста Марганець, в місцях будівництва нового магістрального водогону «Хортиця (ДВС 2) – Томаківка – Марганець», – йдеться у повідомленні.

Як розповідають у громаді, виявити та відремонтувати ділянки пошкодженого водогону можливе лише після введення в експлуатацію магістрального водогону.

«Важливим в подальшому відновлені водопостачання є потреба в приєднанні розвідних водогонів населених пунктів громад до нового магістрального водогону, а в майбутньому будівництво власної фільтростанці. Об’єднавшись навколо спільної проблеми маємо намір відновити водопостачання, надавати послуги через місцеве водогосподарське підприємство, встановити оптимальний тариф на воду», – додали у повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×