Купити квартиру в Дніпрі

1899
1899

На Нікопольщині 30 травня провели в останню путь загиблого Захисника України (відео)

На Нікопольщині 30 травня

На Нікопольщині 30 травня провели в останню путь загиблого Захисника України. Відео з церемонії прощання оприлюднили на сторінці Томаківської громади у соціальній мережі «Фейсбук», передає Nikopolnews.

«Томаківська громада провела в останню путь земляка, Захисника, односельчанина ОЛЕКСАНДРА ВІКТОРОВИЧА КУЧЕРЕНКО. Церемонія  прощання пройшла з усіма почестями в селі Преображенка», йдеться у повідомленні.

На Нікопольщині 30 травня

Олександр Кучеренко є уродженцем села Єлизаветівка Приморського району Запорізької області. Проживав в селі Преображенка. Був призваний 11 липня 2022 року до складу 93 механізованої бригади військової частини А 1363, кулеметник. Воював у м Бахмут, тричі був серйозно поранений. На початку квітня 2023 року у зв’язку з втратою командира підрозділу, взяв на себе командування і тримав позицію до підходу основних сил ЗСУ.

На Нікопольщині 30 травня провели в останню путь загиблого Захисника України: відео

За мужність та відвагу нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача “Золотий хрест”. Після лікування в Дніпрі, Києві та реабілітації в Івано-Франківську отримав відпустку і приїхав додому. В ніч на суботу Героя не стало. У нього не витримало серце.

Провести в останню путь Героя прийшли рідні, друзі, побратими, небайдужі жителі громади.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×