Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
358
358

Майже 40 повідомлень про обстріли за добу: на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки1

На Нікопольщині поліція розповіла про наслідки обстрілів протягом доби 18 серпня. Пошкоджено понад 15 об’єктів цивільної інфраструктури.

Розповіли на сайті поліції, передає Nikopolnews.

У неділю армія рф гатила по Нікопольщині з артилерії, спрямувала дрони та скидала боєприпаси з БпЛА. Під ударами був Нікополь, села Марганецької, Мирівської, Червоногригорівської та Покровської сільської територіальної громади.

«На лінію 102 надійшло майже чотири десятки повідомлень про обстріли. Чергові частини опрацювали надану громадянами інформацію та направили на місця слідчо-оперативні групи», йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів пошкоджено промислове підприємство, житлові будинки, транспортні засоби, сонячні панелі, газогони, лінії електропередач, нежитлова будівля та господарські споруди. Люди не постраждали.

За фактами воєнних злочинів відкриті кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

На Нікопольщині поліція розповіла про наслідки: фото

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки1

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки2

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки3

на Нікопольщині поліція розповіла про наслідки4

Ще новини Нікопольщини: Потрощено дах та стіни, повилітали вікна: про наслідки обстрілів у Нікопольському районі розповіла поліція

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×