Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
197
197

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили 3 людини… Як благодійники підтримують мешканців багатостраждального регіону

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 4

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили 3 цивільні людини. Ворог щодня руйнує цивільну житлові будинки й інфраструктуру.

Під час війни мешканцям Нікопольщини продовжують допомогати різноманітні благодійні фонди. Що видавали людям з 16 по 22 вересня мешканцям Нікопольщини, розповів начальник РВА Євген Євтушенко. Повідомляє Nikopolnews.

«Маємо пошкоджені будинки та інфраструктуру. Але найгірше – загинуло три цивільних людини. Їм було 12, 25 та 42 роки… Це той вік, коли попереду ще купа планів, а всередині сила, енергія та бажання жити. Щиро співчуваю родинам загиблих. Ми не забудемо російських злочинів», написав Євген Євтушенко.

Попри ворожі обстріли благодійники продовжують привозити гуманітарну допомогу на Нікопольщину. Так, з 16 по 22 вересня в громаді Нікопольського району працювали представники некомерційної американської організації Global Empowerment Mission Ukraine, яка співпрацює з Howard G Buffett Foundation. Жителі Марганецької, Нікопольської та Червоногригорівської громад отримали від благодійників 2880 сімейних продуктових наборів. Люди в Мирівській, Нікопольській, Томаківській, Марганецькій та Першотравневій громадах отримали 198 720 літрів питної бутильованої води.

У сільських громадах району триває видача продуктових наборів Всесвітньої продовольчої програми від благодійного фонду «СпівДія». Її вже отримали понад 11 350 людей у Мирівській, Покровській сільській та Червоногригорівській громадах.
Жителі Нікополя, Марганецької, Томаківської та Покровської міської громади отримали грошову допомогу у розмірі 1500 гривень на місяць.

«Нагадаю, що грошову виплату в цих громадах підтримує понад 102 тисячі бенефіціарів», зазначив Євген Євтушенко.

Тим часом жителі Покровської сільської, Марганецької, Червоногригорівської та Мирівської громад отримали цього тижня хліб в рамках реалізації програми ООН із забезпечення хлібом населення на сільських територіях району.

Нікопольська РВА надала допомогу 22 представникам військових у вигляді спідньої білизни,  футболок, майок, гігієнічних засобів, шкарпеток, спальних мішків, тощо.

Цього тижня від обстрілів значно постраждали будинки жителів Марганцю. Люди не залишилися самі на себе з бідою, на допомогу їм прийшли представники гуманітарної місії «Проліска». Близько 100 власників квартири отримали від «Проліски» необхідні матеріали для тимчасового ремонту житла та побутових речей.

«Я вдячний кожному, хто у ці надважкі для жителів району часи нам долати виклики воєнного часу», додав Євген Євтушенко

Яку гуманітарну допомогу на Нікопольщині видавали людям: фото

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 2

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 3

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 4

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 5

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 6

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 7

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 8

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 9

Протягом тижня на Нікопольщині росіяни вбили три людини 10

Ще новини Нікопольщини: Яку гуманітарну допомогу видавали мешканцям Марганецької громади протягом тижня (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×