Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
240
240

Обговорили подальшу допомогу жителям району: начальник Нікопольської РВА зустрівся з представником організації GEM

начальник Нікопольської РВА зустрівся з представником організації GEM

Цього тижня начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко зустрівся з представником організації GEM.

Про це розповів Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Днями начальник РВА Євген Євтушенко зустрівся з Матвієм Грибанем, представником некомерційної американської організації Global Empowerment Mission Ukraine, яка працює у партнерстві з Howard G Buffett Foundation. Разом вони обговорили подальшу співпрацю і допомогу мешканцям району.

«З фондом GEM, ми познайомилися у 2023 році, коли росіяни підірвали дамбу Каховську ГЕС. Перші тижні, перші місяці була криза з водопостачанням. І це один з тих фондів, який підставив людям плече і допоміг з питною водою, продуктовими наборами. Ми співпрацюємо досі. Це вже така довга історія співпраці В громадах району був засновник фонду Майкл Капоні. Він оглянув, як ми працюємо. Як люди отримують допомогу. Ми надали йому повні звіти. Він(Майкл Капоні – авт.) залишився задоволений. Фонд працює до кінця  року і ми відзначаємо, що ця співпраця є цінною і потрібною. Ми б хотіли, щоб вона продовжилася і в наступному році», сказав Євген Євтушенко.

Начальник Нікопольської РВА зустрівся з представником організації  GEM: відео

«Продовжуємо забезпечувати мешканців району питною водою, продуктовими наборами, за потребами. Цього року забезпечили критичні вузлові інфраструктурні об’єкти потужними генераторами. », сказав Матвій Горбань.

начальник Нікопольської РВА зустрівся з представником організації GEM 2

За словами Євгена Євтушенко, близько півтора десятка генераторів благодійники передали на об’єкти  критичної інфраструктури.

У 2024 році від GEM та HGBF отримали жителі Нікопольської, Марганецької, Томаківської, Мирівської, Першотравневської, Червоногригорівської та Покровської сільської громад отримали понад 130 тисяч продуктових наборів й 4,5 мільйона літрів питної бутильованої води.

 

Ще новини Нікопольщини: Яку допомогу видавали жителям Марганецької громади з 16 по 20 вересня (фото)

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу