Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
176
176

Начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представниками ООН: про що на ній говорити

Начальник Нікопольської РВАзустріч з представниками ООН

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко провів зустріч з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ. На ній підсумували надання допомоги мешканцям району у 2024 році.

Повідомляє Nikopolnews.

У ході зустрічі присутні підсумували результати діяльності за напрямками роботи гуманітарних місій ООН цього року. А також розглянули досягнуті успіхи й обговорили виклики, з якими зіштовхуються команди на місцях, особливо в умовах безперервних ворожих атак.

«Ознайомив присутніх із поточною ситуацією у Нікопольському районі, зокрема в прибережних громадах, де жителі щоденно наражаються на небезпеку через обстріли з боку росіян. Продемонстрував зразки ворожої зброї та боєприпасів, які використовуються проти мирних людей – наглядний приклад дозволив гостям краще усвідомити масштаби небезпеки, з якою стикаються люди в регіоні, та важливість продовження роботи програм у громадах району», говорить Євген Євтушенко.

Зустріч проходила у Нікополі. Потім Євген Євтушенко разом з представниками команди OCHA, відвідали Покров, де оглянули стан системи централізованого водопостачання.

«Прохаю міжнародних партнерів допомогти місту з ремонтом і модернізацією мереж та обладнання задля покращення якості води. Вже маємо попередні домовленості», говорить начальник РВА.

У ході цієї зустрічі Євген Євтушенко наголосив на необхідності підтримки жителів Нікопольщини і в наступному 2025 році. Зокрема у напрямках соціального захисту, охорони здоров’я, гуманітарної допомоги та відновлення пошкодженої інфраструктури.

«Щиро вдячний нашим партнерам за постійну готовність об’єднувати зусилля, щоб забезпечити підтримку та допомогу всім, хто постраждав і потребує захисту», додав Євген Євтушенко

Начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представниками ООН: фото

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 2

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 3

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 4

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 5

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 6

 Начальник РВА провів зустріч з представниками ООН 7

Ще новини Нікопольщини: Обговорили подальшу допомогу жителям району: начальник Нікопольської РВА зустрівся з представником організації GEM

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу