Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
9397
9397

Щільність атак збільшується: жителям прибережних населених пунктів Нікопольщини рекомендують виїхати (відео)

жителям прибережних населених пунктів Нікопольщини рекомендують виїхати

У РВА жителям прибережних населених пунктів Нікопольщини рекомендують виїхати на більш безпечні території. Оскільки щільність ворожих атак збільшується.

Про це начальник РВА Євген Євтушенко розповів журналістам 11-го каналу, передає Nikopolnews.

За словами Євгена Євтушенко, місто Нікополь став повноцінною територією бойових дій.  Через боротьбу з дрона-камікадзе, ворог збільшив  застосування артилерії.

«Люди рахували, якщо подавати впв-камікадзе, то буде тихо. Тихо, на жаль не буде. Тихо, на жаль не буде», говорить Євген Євтушенко.

Жителям прибережних населених пунктів Нікопольщини рекомендують виїхати: відео

Росіяни мають план щодо терору всіх прифронтових територій. Не тільки нашого раойну.

«Щільність артилерійських обстрілів, щільність атак територій збільшується. … Більшість дронів не долітає до своїх цілей, то протидіяти артилерійським снарядам, на жаль не можливо. Вони будуть долітати до цілей. Цілями росіяни визначають цивільну інфраструктуру, житлові будинки. Людей, які залишилися в Нікополі. Тому я б рекомендував людям, які мають можливість виїхати, якщо не за межі району, то хоча б вглиб. Чесно кажучи, я не хотів би, щоб люди виїжджали за межі району. Це стосується прибережної смуги. Якщо є можливість виїхати у населені пункти де немає обстрілів – це було б добре», сказав начальник РВА.

 

Ще новини Нікопольщини: У Марганецькій громаді оприлюднили перелік топонімів населених пунктів після перейменування (список)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×