Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2466
2466

Важливо закрити небо над Нікопольщиною: Євген Євтушенко нагадав про свічки та заряджені павербанки

o 1fv5k7qtg1pqg177aq7s10rvama4m

Важливо закрити небо над Нікопольщиною. Начальник РВА Євген Євтушенко нагадав про свічки та заряджені павербанки, передає Nikopolnews.

«Росіяни шукають шпарини в системі ППО України за допомогою відносно дешевих БпЛА щоб потім запустити безпечними маршрутами свої ракети. Тривала відсутність атак великою кількістю крилатих ракет може свідчити про їх накопичення для атак з використанням маршрутів згаданих вище», написав Євген Євтушенко

Він говорить, що нам бути морально готовими до великих російських атак та блекаутів з падінням зв’язку і довгою відсутністю електроенергії. Проте держава і Сили оборони України роблять все можливе, аби цього не сталося

Важливо закрити небо над Нікопольщиною

630 360 1502380255 8692

«Проте, знову нагадую вам про свічки, заряджені повербанки, необхідність уточнити адреси пунктів Незламності, та відпрацювати з рідними алгоритм дій при відсутності світла, мобільного зв’язку та доступу до мережі «Інтернет», наголосив Євген Євтушенко.

Окремо він подякував мешканцям Нікопольського і сусідніх районів за інформацію про рух БпЛА “Шахед” надану протягом ночі 25 листопада.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×