Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1086
1086

На Нікопольщині роздали понад 1000 гігієнічних наборів (фото)

На Нікопольщині роздали

На Нікопольщині роздали понад 1000 гігієнічних наборів. Їх надали благодійники. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«Маємо надійних партнерів, котрі протягом тривалого часу допомагають жителям Нікопольського району не занепадати духом та не втрачати віру у нашу Перемогу. Мова йде про благодійний фонд Global Empowerment Mission Ukraine та Howard G BUFFETT Foundation. Продуктові набори та питна бутильована вода щотижня завозяться до територіальних громад району згідно з їхніми потребами», – написав Євген Євтушенко

За його словами, на поточному тижні родини у с. Вищетарасівка, с. Добра Надія, с. Іллінка, с. Новокиївка та у м. Нікополь, котрі проживають у безпосередній близькості до берегової лінії та майже щодня наражаються на небезпеку через ворожі обстріли, отримали від фондів сімейні гігієнічні набори загальною кількістю – 1296 шт. Розподіл гігієнічних наборів відбувався згідно з заявками, які подавалися до фонду квартальними та головами ОСББ.

«Щиро вдячний Global Empowerment Mission Ukraine та Howard G BUFFETT Foundation за вагому підтримку та безупинне прагнення допомагати людям», додав Євген Євтушенко.

На Нікопольщині роздали понад 1000 гігієнічних наборів: фото

На Нікопольщині роздали

На Нікопольщині роздали

На Нікопольщині роздали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×