Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1333
1333

На Нікопольщині близько 8 500 родин отримали продуктові набори від благодійників (відео)

На Нікопольщині близько

На Нікопольщині близько 8 500 родин отримали продуктові набори від благодійників. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Взаємодія Нікопольської військової адміністрації з благодійними фондами та організаціями надає можливість мешканцям району отримувати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Так, з початку червня на території району працює благодійний фонд Howardа Buffett та американська організація Global Empowerment Mission Ukraine.

«Підсумовуючи роботу фонду можна відзначити, що близько 8500 сімей у Покровській, Першотравенській, Томаківській, Мирівській, Нікопольській та Марганецькій громадах отримали продуктові набори», йдеться у сюжеті.

Кожен продуктовий набір досить місткий. Він містить різноманітні крупи, макаронні та консервовані вироби. Окрім того, є борошно, олія, згужене молоко. При формуванні продуктового набору, волонтери дослухаються до побажань людей. Окрім продуктових наборів благодійники привозили на Нікопольщину і бутильовану воду.

Більше дивіться на відео.

На Нікопольщині близько 8 500 родин отримали продуктові набори від благодійників: відео

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×