Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
413
413

Нікопольщина отримала кубові ємності для води (фото)

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала  кубові ємності для води. Повідомив начальник районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«Незважаючи на постійні обстріли, прибережних громад району, показ водопостачання через підрив окупантами Каховської ГЕС та загрозу у вигляді ЗАЕС, який ми щодня вважаємо більш реалістичним, ніж весь світ, жителі Нікопольщини не залишилися самі на собі з бідою», розповів Євген Євтушенко.

Триває співпраця Нікопольської районної військової адміністрації з благодійними фондами та організаціями України та Європи. На минулому тижні район отримав від німецько-українського благодійного фонду Синьо-Жовтий Хрест кубові ємності для води.

«Розділили їх між територіальними громадами району, які об’єднують мобільні та стаціонарні пункти видачі води. Нікопольська ТГ отримала – 6 ємностей, Покровська міська ТГ – 5, Марганецька ТГ – 4, Покровська сільська ТГ – 3, Першотравневська ТГ – 3, Томаківська ТГ – 3, Мирівська ТГ – 4, Червоногригорівська ТГ – 4, ще п’ять ємностей передано. представникам Сил оборони України, волонтерам та встановлено на об’єктах соціальної інфраструктури району», говорить начальник Нікопольської РВА.

Євген Євтушенко вдячний за співпрацю і допомогу: Blau-Gelbes Kreuz eV & Леся Че, Bayer, Yurii Voloshchuk, благодійна організація “Up Up Ukraine”.

Нікопольщина отримала  кубові ємності для води: фото

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала

Нікопольщина отримала

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×