Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
8534
8534

Загинув у Курській області: Нікопольщина втратила ще одного Захисника

Нікопольщина втратила ще одного Захисника

Нікопольщина втратила ще одного Захисника В’ячеслава Грабована. Він загинув в бою у Курській області у рф.

Сумну новину повідомили у телеграм-каналі Червоногригорівської громади, передає Nikopolnews.

«З невимовним сумом та скорботою повідомляємо про загибель нашого земляка, жителя селища Червоногригорівка, відданого захисника та справжнього війська Грабована В’ячеслава Вікторовича, 1985 року народження», йдеться у повідомленні.

В’ячеслав був призваний на військову службу по мобілізації з 13 червня 2024 року. Служив на посаді гранатометника 3 десантно-штурмового відділення.

Чоловік виконував військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 16.08.2024 року в Курській області РФ. Його загибель стала ще однією непоправною втратою для

Нікопольщина втратила ще одного Захисника: фото

Нікопольщина втратила Грабована В'ячеслава

Рідні, друзі та побратими запамʼятають Вячеслава мужнім, стійким, чуйним, сміливим, щирим та завжди готовим прийти на допомогу. Його відвага та самовідданість назавжди залишаться у тих, хто знав чоловіка.

«Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатського корпусу Червоногригорівської селищної ради висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким Героя. Низький уклін та вічна пам’ять нашому воїну-захиснику…»,  додали у повідомленні.

Прощання з полеглим Захисником відбудеться 24 серпня у Червоногригорівці.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×