Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
187
187

Нікопольська РВА отримала білизну для військових від благодійників: як її можна отримати

Нікопольська РВА отримала

Днями Нікопольська РВА отримала білизну для військових.З початку повномасштабного вторгнення там допомагають як цивільним, так і військовим.

Розповів начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«Захисники та захисниці Нікопольського району боронять нашу державу на усіх напрямках фронту. З початку російської агресії ми разом з волонтерами працюємо над тим, аби забезпечити їх усім необхідним, про що я інформую вас на своїх сторінках в мережі Інтернет», пише Євген Євтушенко.

З 24 лютого 2022 року Нікопольська РВА разом з благодійниками передали військовослужбовцям понад 70 автівок, аналізатори частот, засоби радіоелектронної розвідки, квадрокоптери, супутникові антени Starlink, тактичні біноклі, тепловізори, генератори, бронежилети, спальні мішки, тактичний одяг, взуття, медикаменти, турнікети і багато інших, необхідних речей.

Нікопольська РВА отримала білизну для військових від благодійників

458158287 1673995743451557 688860995625341147 n

Гуманітарний штаб Нікопольської районної військової адміністрації регулярно поповнюється для подальшої підтримки наших військовослужбовців. Так, нещодавно РВА отримала від благодійників якісну натільну білизну, майки, шкарпетки та засоби гігієни.

Для того аби отримати речі, необхідно написати повідомлення Євгену Євтушенко у соціальній мережі «Фейсбук».

 

Ще новини Нікопольщини: Нікопольська РВА разом з волонтерами передали військовим 68 автівок

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу