Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
305
305

Начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представником ООН: про що говорили 

Начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко провів зустріч з представником ООН. Організація продовжує працювати у районі, передає Nikopolnews.

«Спілкувався з представником ООН, який координує роботу організації в регіоні. У Нікопольському районі Організація Об’єднаних Націй працює майже з початку повномасштабного вторгнення», написав Євген Євтушенко.

За його словами, Результати цієї роботи жителі району спостерігають у вигляді продовольчої допомоги від WFP (набори продуктів, які співпрацюють із Нікопольською РВА зі СпівДом, що місяця отримує частину мешканців) у вигляді грошової допомоги та будівельних матеріалів від МОМ, яка є частиною ООН та багатьох інших прикладах.

Начальник Нікопольської РВА провів зустріч з представником ООН

Начальник Нікопольської РВА

«За міжнародною допомогою вже маємо реалізовані грантові проекти.Наприклад – придбання насосів і труб для відновлення водопостачання в наших громадах. Дуже важливо, щоб Організація та її програми продовжили працювати на території району і в наступному році. Це дозволить підтримати жителів району продуктами харчування, будівельними матеріалами, вартістю та реалізовувати інфраструктурні об’єкти. Попередньо, така домовленість досягнута», додав Євген Євтушенко

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×