Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
993
993

Здатні завдавати важких поранень і вбивати: ворог обстріляв Нікопольщину артилерійськими снарядами з флешетами

обстріляв Нікопольщину артилерійськими снарядами з флешетами

20 липня ворог обстріляв Нікопольщину артилерійськими снарядами з флешетами. Вони прилетіли до Марганецької громади. Загиблих і постраждалих немає.

Повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«Чимало снарядів потрапили в навчальний заклад. Це не перший подібний обстріл – Іллінка та Добра Надія майже щодня потерпають від збройної агресії», йдеться у повідомленні.

Суттєво постраждала школа. На щастя люди не постраждали

Ворог обстріляв Нікопольщину артилерійськими снарядами з флешетами

photo 2024 07 21 12 08 42 (2)

Вчора росіяни застосували боєприпаси з флешетами. Такі снаряди мають близько семи або дев’яти тисяч (в залежності від калібру) маленьких, гострих стріл здатних наносити важкі поранення і вбивати людей.

«Обстрілюючи населений пункт, де проживають цивільні мешканці окупанти застосували боєприпаси розраховані на максимальне ураження саме людей», говорить Євген Євтушенко.

photo 2024 07 21 12 08 42

За його словами, такими снарядами окупанти не вперше обстрілюють Нікопольщину. За два роки обстрілів мешканці майже всіх прибережних населених пунктів знаходили подібні дротики на вулицях, в парканах, дахах та автомобілях.

На світлинах декілька смертоносних стріл, які знайшла на вулиці місцева мешканка.

Ще новини Нікопольщини: Про нову специфіку обстрілів Нікопольщини, ймовірність наступу, евакуацію, світло і прогноз на зиму – розмова з Євгеном Євтушенком

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×